Čeprav je na televizijskih zaslonih žarela, jo je doma čakalo življenje, ki ni bilo – kot bi kdo mislil – z rožicami postlano. Tudi danes, ko ima za seboj že nič koliko življenjskih lekcij, s strahom pogleduje proti pokoju. Ker je realna in ker, pove brez dlake na jeziku, je država v številnih pogledih slab gospodar. »Vsemu navkljub je treba praznovati jubilej naše tridesetletnice,« poudari Miša Molk, »a naša država se bo morala še marsikaj naučiti. Predvsem ljubiti svoje državljane!«

Trideset let po osamosvojitvi je stanje v Sloveniji za večino slabo. Kar pomeni, da je za izjeme pretirano dobro. Navdušenje je splahnelo. Ljudi v stiskah rešujeta dobrodelnost in prostovoljstvo ter nadomešča...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE