Vlasta Jeseničnik je zagotovo med najboljšimi in najbolj kredibilnimi slovenskimi dopisnicami. Natančna, umirjena. Njeno poročanje iz Afganistana in Ukrajine je legendarno. Prvič je bila dopisnica iz Rusije leta 1996. Dva mandata. Tedaj je spoznala Silva, ona je bila stara 36 let, on 39. Potem sta se skupaj preselila na dopisništvo v Washington. Za šest let. Nekaj let sta nato preživela v Sloveniji, od leta 2013 je ponovno dopisnica v Moskvi. Mandat se ji bo iztekel avgusta prihodnje leto. 

Vlasta: Jaz verjamem v ljubezen na prvi pogled in v energijo, ki se sproži med dvema človekoma, in v njuno prepletenost. Verjamem, da se sorodni duši srečata in da obstaja tvoja idealna polovica. Silvo zame je ta človek. 

Kako sta...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!