Ko v Medani vprašam, kje se gre h Kristančičem, mi stara gospa odvrne, katerim Kristančičem. No, k Movii, odgovorim. Aja, reče, po hribu navzdol in levo. Movia obstaja od leta 1820, Aleš Kristančič pa je osma generacija, ki se ukvarja z vinarstvom. Movio so različni strokovnjaki že večkrat postavili v družbo najboljših vinskih kleti, vina so nagrajevali povsod po svetu. To dosežeš samo tako, da si popolnoma predan tistemu, kar delaš, pravi Aleš. 

Kako sta se spoznala?

Aleš: To zgodbo moram začeti jaz, ker sem jo hotel spoznati bistveno prej kot ona mene. Ni me videla, morda tudi zato, ker sem imel brke.

Vesna: To je bilo še v srednji šoli. Brke je nosil po...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!