Kakšne ženske kopalke bodo letos hit

Le katera ženska nima pred dopustom skrbi, katere kopalke kupiti, da se bo na plaži počutila udobno in hkrati modno? Preberite nekaj namigov o tem, kaj se bo to poletje nosilo, in si čim prej zagotovite svoje nove kopalke za letošnjo sezono.

Enodelne kopalke ostajajo priljubljene

V zadnjih nekaj letih so svet ponovno obnorele enodelne kopalke! Posameznice jih obožujejo predvsem zato, ker so prijetne in privlačne ter obenem prekrijejo večji del telesa. Ne glede na to, ali iščete modne, udobne ali praktične modele, so lahko enodelne kopalke prava izbira za vas.

Enodelne kopalke so super izbira za vse vrste vodnih športov, saj ostanejo na mestu tudi med napornim plavanjem, potapljanjem, skoki v vodo in drugimi aktivnostmi, poleg tega pa nimajo nobenih trakov, ki bi se lahko kam zapletli. Da bi se počutile kar najbolj samozavestno med športnimi aktivnostmi, so na voljo takšne kopalke, ki imajo tudi bolj zaprt sprednji del in nekoliko širše naramnice.

Za tiste, ki si želijo res vrhunskih športnih kopalk, da bodo kar najbolj gladko drsele skozi vodo, potem so kopalke blagovne znamke Speedo prava izbira.

A tudi če si želite počitka, vam bodo enodelne kopalke všeč. Odlične so za poležavanje in celo sprehod po mestu. Enodelne kopalke lahko namreč brez težav opravijo tudi funkcijo kratke majice – oblecite le še krilo ali kratke hlače in že ste pripravljene za sprehod po mestu.

Kaj pa dvodelne oziroma bikini kopalke

Dvodelne kopalke v splošnem ponujajo več možnosti eksperimentiranja. Kombinirate lahko različne dele in tako vsak dan na plaži ustvarite nov videz. Prav kombiniranje različnih kosov bo letošnjo sezono velik trend, ki omogoča individualno izražanje, ustvarjalnost in eksperimentiranje.

Bikini kopalke poskrbijo tudi za to, da pokažete nekoliko več kože in med sončenjem poskrbite za večjo zagorelost. Ob tem pa se seveda ne pozabite ustrezno zaščititi pred sončnimi žarki. Bikini kopalke so bolj primerne za poležavanje na napihljivi blazini ali pa sproščujočo vožnjo s supom.

Letošnji trend so pisane barve in geometrijski vzorci

Ko izberete model kopalk, se pojavi novo vprašanje: katere barve in vzorce izbrati? Letošnje poletje bo v znamenju živih barv, kot so rdeča, modra in rožnata. Enobarvne kopalke so sicer večna klasika, a letos ljubiteljice mode prisegajo na živahne in pisane kose.

Tudi pri vzorcih bosta letos prevladovali igrivost in živahnost in v središču pozornosti bodo predvsem geometrijski vzorci: črte, večkotniki, krogi … Prav tako pa priljubljenost še vedno ohranjajo vzorci, povezani z naravo: tropski in živalski vzorci, cvetlice in podobno.

Ampak ne pozabite, tudi klasične enobarvne kopalke, ki dajo bolj športni videz, so še vedno na voljo.

Tudi moške kopalke bodo pisane in razigrane

Morda menite, da se pisani kosi navezujejo zgolj na ženske kopalke, a še zdaleč ni tako; tudi v moškem svetu so letos aktualne kopalke pisanih barv. Nov trend so dvobarvne moške kopalke. Gre za kopalne hlače, ki so v celoti v eni barvi, medtem ko so detajli (vrvica, logotip, rob) v drugi.

Od vzorcev bodo pri moških največji trend predvsem črte, bolj igrivi posamezniki pa se bodo razveselili kopalk z zabavnimi vzorci, kot so različni sadeži ali naključni, z morjem povezani motivi.

Za športne aktivnosti, ko morajo kopalke stati na mestu in dati občutek udobja, bodo najboljša izbira nekoliko krajše kopalke oziroma imenovane tudi 'boxer' kopalne hlače, ki se popolnoma prilegajo telesu. Blagovni znamki, ki najbolje zastopata te vrste kopalk, sta Speedo in Benger.

Poskrbite za trendovske otroške kopalke

Otroci se navadno najbolj razveselijo obiska plaže in poletnih vragolij. Da bo njihova izkušnja še bolj zabavna in sproščena, jim priskrbite kakovostne, udobne in všečne otroške kopalke.

Pri deklicah se odlično obnesejo enodelne kopalke, ki so udobne in praktične, veliko pa se jih navdušuje tudi nad dvodelnimi kopalkami. Za športne aktivnosti so pri deklicah na voljo tako enodelne kot dvodelne kopalke. Pozorni bodite le, da pri dvodelnih kopalkah izberete take, ki nimajo trakov, saj tako poskrbite, da se jim med športno dejavnostjo ne zapletejo ali odvežejo. Mlajši dečki navadno izberejo bolj oprijete kopalne hlače, starejši pa imajo v splošnem raje nekoliko širše modele.

Tudi najmlajši bodo navdušeni nad pisanimi kosi; deklice bodo vesele vzorcev metuljev in cvetlic, medtem ko bodo dečke navduševale črte ali motiv morskih psov. Ker je zaščita otrok pred soncem izjemnega pomena, jim nabavite še UV-zaščitno majico, ki omogoča še bolj brezskrbno poletje. Tako boste brez skrbi, da bi jih med celodnevnimi vodnimi aktivnostmi opeklo sonce.

Otroške kopalke naj bodo pisane in živahne.

Kaj pa druga oprema

Ko izberete kopalke, je čas, da razmislite tudi o drugi opremi za morje. Ne pozabite na poletno obutev za sproščene večerne sprehode ob morju. Seveda je pomembno, da si zagotovite pokrivala in kremo za sončenje ter tako poskrbite za varno poletje. S seboj vzemite tudi plavalna očala, ki zaščitijo oči, preprečujejo rdečico, alergije ter utrujenost oči po plavanju, poleg tega pa omogočajo tudi boljše odkrivanje podvodnega sveta.

Za dodatno zabavo in še boljše spoznavanje morja bodo poskrbele napihljive blazine, supi, kajaki, maske in plavutke. Poskrbite, da bodo letošnje poletne počitnice polne pustolovščin in trenutkov, ki vam bodo še dolgo ostali v spominu.

Preverite, kako izbrati ustrezne kopalke za različne športne aktivnosti.


Tako kopalke kot tudi druga kakovostna oprema vas čakajo v Hervisu. V spletni trgovini Hervis si lahko ogledate celotno ponudbo, seveda pa ste vedno vabljeni tudi v Hervisove poslovalnice, kjer vam bodo izkušeni prodajalci z veseljem pomagali pri izbiri.

Oglejte si celotno ponudbo Hervisovih kopalk 


Naročnik oglasne vsebine je Hervis