Spoznala sta se leta 2005, kje drugje kot na intenzivnem internističnem oddelku v UKC Ljubljana. Rojena sta na isti dan v letu, le letnica je različna. Ona je doma iz Moravč, on iz Zgornjih Gorij. Ko prisedem v avto v Ljubljani, da se skupaj odpeljeva v Zgornje Gorje, kjer živijo, pripomnim, avto je pa velik. Ko se je rodil tretji otrok, so morali kupiti večjega. Potem sta se rodila še dva, najmlajša ima tri leta, najstarejša trinajst. Na hladilniku je mesečni urnik hišnih opravil, ki jih opravljajo otroci. Na polici pa maketa nove hiše, v kateri bodo imeli otroci svoje sobe. 

Janez: Nič ne bi bilo mogoče, če ona ne bi doma podpirala vseh štirih vogalov. Obenem pa razume in podpira tisto, kar počnem v službi. Odidem pred 6. uro in se vrnem zvečer, med 19. in 21. Jaz ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE