Specialistka infektologinja in profesorica na medicinski fakulteti, zaposlena na infekcijski kliniki UKC Ljubljana, je širši javnosti poznana kot vodja strokovne skupine za covid-19. Snovanje, usmerjanje in narekovanje učinkovitih ukrepov proti grožnji brez primere jo zavzemajo vso. A saj pri miru ne zna biti. V drugačnih okoliščinah bi na podeželje priseljena Ljubljančanka izkoristila prosti čas za paberkovanje po zemlji in uživala v vsaki sekundi s knjigami.

V bistvu je preprosto: če bi vsi skrbeli, da virusa ne raznašamo, bi zmanjšali še marsikatero težavo, s katero se srečujemo, naši otroci bi hodili v šolo. 

S slovensko javnostjo komunicirate strpno, odkrito in odločno ter ne na družbenih omrežjih. Va&scar...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE