In to kljub temu, da je bila še leto nazaj s strani številnih staršev in otok nebodigatreba gnjavaža. Ki se ji je bilo treba izogniti. Če se le da. Ki jo je bilo treba dajati v nič. Če se le da. Z zornega kota staršev so bile šole zbirek samih napak in neustreznosti. Šola ni bila dovolj dobra za njihove otroke. Učitelji niso razumeli njihovih otrok. Še posebej ne njihove izjemnosti in nadarjenosti. Niso znali ocenjevati. Starši so se pritoževali, da so zahteve šol previsoke. Da učitelji ne znajo razlagati snovi. Itd.  

Verjetno je zdaj idealna priložnost, da končno oklestimo prenatrpane učne načrte. Da se šolanje osredotoči na bistveno. Da se tega bistvenega mladi tudi naučijo. 

V zadnjih desetih let...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.