Ni bil prav topel majski popoldan, ko sva se dobili na vrtu kavarne v Tivoliju, le dan pred oddajo naše revije v tisk. Kljub temu je bil pogovor s ta trenutek najbolj znano in priznano zdravnico infektologinjo prof. dr. Bojano Beović prijeten, poučen in stvaren. Kot vodja svetovalne skupine na ministrstvu za zdravje, ki je zaposlena na Infekcijski kliniki UKC Ljubljana, do epidemije koronavirusa nima skrajnih stališč, a zato v boju z njim ni nič manj dosledna.  

Kar bi nas lahko rešilo, je prav to, da se virusa čim prej znebimo in se začnemo spet bolj ukvarjati z ekologijo, a se bojim, da nas bo prej povozil azijski svet, ki ima močnejše vrednote preživetja, zdravja, vzgoje in družine. To

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!