Prof. dr. Vojko Flis, dr. med., vodja druge največje slovenske zdravstvene ustanove, UKC Maribor. Strokovnjak za žilno kirurgijo. Renesančni človek. Ivica Flis Smaka, dr. med., specialistka fizikalne in rehabilitacijske medicine, strokovnjakinja tradicionalne kitajske in regenerativne medicine. Že ko vsi sedimo, Ivica še ni povsem prepričana, ali bi sodelovala. Besedo bi rada dala le bratu, ki je v teh mesecih resnično pod velikim pritiskom. Vztrajam. Nekaj časa dominira njegova suverenost, zdi se, da vmes celo postane jezen, ko govori o rečeh, ki ga motijo. A me Ivica popravi, da ni. Da le tako govori. In se nasmehne. Umirjena in malce v ozadju. Ne zato, ker bi nadnjo še vedno visela njegova senca. Temveč ker ji to ustreza. 

Vojko: V Evropi ni bilo države, v kateri bi si bili strokovnjaki povs...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE