A Aleksander Čeferin ostaja optimističen, to ima po očetu, nam zaupa. Tudi v tokratnem pogovoru ni prizanesljiv do aktualne domače politike, čeprav je že večkrat povedal, da za zdaj o vlogi v slovenski politiki ne razmišlja. »Jaz to povem, ker se mi zdi prav. Razumem, da populisti in ljudje, ki ves dan tvitajo, ne razumejo, da nekdo naredi nekaj samo zato, ker je prav. Ne zato, ker bi rad prišel na oblast ali do denarja,« pravi.

Že trideset let plačujemo ljudi, ki se vrtijo v krogih imaginarnega sovraštva, očitno mislijo, da so nenadomestljivi, ljudje pa imajo tega dovolj. Dovolj imajo afer, občutek imajo, da se nič ne spremeni. Če bi bili zadovoljni, ne bi iskali novih obrazov. 

Leto 2020 ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE