Z možem imata podjetje za distribucijo športne in modne opreme, dobavljajo 2500 trgovinam, na križarke, polnita mejne prodajalne po vsem svetu, sta lastnika številnih trgovin, v Dominikansko republiko trenutno dobavljata dva milijona računalnikov. Delujeta po vsem Bližnjem vzhodu, Koreji, Kitajski, Rusiji, Evropi, seveda tudi Sloveniji. »Največja avantura je živeti življenje iz svojih sanj,« pravi. In prizna, da je srečanje s papežem Frančiškom na osebni avdienci naredilo nanjo največji vtis v tem letu.

Iz poskoka delati denar in dobro služiti do stopnice multimilijonarstva je kot piljenje diamanta. Zagotovo je bila velika sprememba srečanje s Carlosom (mož), postal je moj mentor in poslovni partner. Imela sem že svoje izkušnje, potem pa sem znanje širila prek njega....

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!