Veslači so prve medalje osvojili v njunih dresih, ki so jih sešili čez noč in jih je Ivo nesel na letališče. Potem je prišlo leto 2012, kriza, upad naročil, upniki so pobegnili v tujino, neporavnani dolgovi za plače zaposlenih (17) in zapreti sta morala podjetje. Najbolj grozno je bilo odpuščati ljudi, ker sva vedela, da ne gre samo zanje, temveč tudi za njihove družine, pravita. Danes imata spet podjetje, ki šiva športna oblačila, drese, trenerke, pižame. In trgovino, v kateri jih prodajata. 

Je bilo obdobje, ko sta zapirala podjetje, najtežje obdobje vajinega skupnega življe...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!