»Če bi lahko izbirala še enkrat, bi vse ponovila od začetka.« S temi besedami pravzaprav daje vedeti, kako ponosna je na to, da ji je uspelo. Sami. Z delavnostjo in profesionalnostjo. 

Nikoli nisem razmišljala, da bi postala manekenka in fotomodel. Kot punci mi je v mladih letih šlo na jok, ko sem se morala fotografirati. Prvič je bilo porazno, ker sem bila zelo negotova, sčasoma pa sem postala bolj sproščena. Fotografija mi je pomagala do samozavesti, zaupanja vase. 

Nazadnje sva govorili marca. En mesec ste bili že v karanteni, Lombardija je bila tedaj žariš...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE