Ko je leta 1991 kot predsednik predsedstva Slovenije na slovesni razglasitvi samostojnosti izrekel znameniti stavek – Nocoj so dovoljene sanje, jutri je nov dan –, je imelo plapolanje nove slovenske zastave prav mitično težo obeta neizogibnosti svetlejše prihodnosti. Upali smo. A nas je resničnost prehitela po desni. Vendar ceste še ni konec. Morda so dnevi šteti, a za danes je vedno vsaj še en jutri. 

Bolezen je resna in zahteva odgovorno ravnanje vseh nas. Problem pa je, da vlada izrablja virus za ustrahovanje, saj je s prestrašenimi ljudmi veliko lažje manipulirati. Počne stvari, ki z varovanjem pred boleznijo nimajo nobene zveze. 

Kako se je v zadnjih tridesetih letih spremenila vloga kariernega politika? Vse b...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE