V politiko je vstopil leta 2008 kot osebni tajnik takratnega predsednika Vlade Republike Slovenije Boruta Pahorja. Negov še vedno rahlo slišen primorski naglas dobi nekaj temine, ko spregovori o očetovi smrti, osebni odgovornosti v tišini, a je optimist, idealist celo, ki verjame, da je vsak svet z ljubeznijo lepši. 

Doživljam obdobje ponovne osebnostne preobrazbe, v kateri ima ljubezen glavno vlogo. Govorim o ljubezni do osebe, ki me v zadnjem obdobju spodbuja k temu, da polno živim. 

Ko sva kramljala o tem, ali je danes sploh mogoče biti apolitičen, ste, še preden sem prižgala snemalnik, omenili svojo babico. Kakšna je bila?

Vedno je govorila, da se politika in diplomacija z...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE