Vsak četrtek ob 20. uri javno razkriva nepravilnosti, ki se dogajajo v naši državi. Je trn v peti mnogih, ki jim ni všeč, kar pove na glas. Grozilna sporočila, ki jih dobi na mobilni telefon, so stalnica, a ji, kot pravi, ne pridejo do živega. Ko se kamere ugasnejo, ugasne tudi njena neizprosnost. »Otroka me vrtita okrog prsta,« prizna. »Jaz ju razvajam!« se nasmehne in z žarom v očeh namigne, da je zasebno ljubeča mati in partnerica.

Pomembno se mi zdi, da so meje jasno postavljene. Tukaj mi zadeve kdaj spolzijo iz rok. Partnerju gre to bolje, otroka ga bolj ubogata kot mene. Ko ga ni doma, imam zato kdaj težave. 

Čisto na začetku najinega pogovora ne morem mimo vprašanja, zakaj v četr...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE