Najbrž v besedišču slovenskega jezika ni presežnika, ki ga zanj ne bi že uporabili. V resnici opisovanja ne potrebuje, saj že njegova pojava, kljubovanje preizkušnjam in surovost odrske in filmske igre upodabljajo vse, kar je.  

Tudi moj 18-letni sin je umetnik. Zanj se sprašujem, kdo bo na koncu ostal, ki bo lahko slišal in videl, kar zna in zmore. Seveda ga ne želim strašiti. Govorim mu, da se na koncu vse uredi. 

Rojen na drugi dan drugega meseca leta 1939 v Milanu. Njegov prvi zvok, tako njegova biografinja Vesna Milek: »Bombe, ki padajo na njihovo ulico, strah, podoba Mussolinija, obešenega za pete na bencinski črpalki.« Po koncu vojne so ga, otroka, zmerjali s komunistom in barbarom, piše. Ko je moral k...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE