Zasliši se takte skladbe Med iskrenimi ljudmi, ozračje v stanovanju se spremeni in s fotografom se ganjeno spogledava, vedoč, da takšna čast doleti malokoga. Potem gospod Sepe sede nazaj v naslanjač in skupaj se potopiva v spomine njegovih častitljivih devetdesetih let.

V začetku julija ste praznovali 90. rojstni dan in vaš jubilej so počastili s koncertoma, vas je to razveselilo?

Lepo je, če ti priredijo koncert, a pri moji zdajšnji kondiciji ti je to lahko malce odveč. Je pa še nekaj, sem precej naglušen, zato na koncertih ne uživam več kot nekoč. Tu vidite, da imam slušalke, z njimi poslušam televizijo in radio. 

Biti v dvoje in gledati vstran, to nama ni ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE