V politiko jo je popeljal splet okoliščin komaj nekaj mesecev pred prvo izvolitvijo v evropski parlament leta 2009. A kot bruseljska dopisnica nacionalne radiotelevizije je Tanja Fajon že prej dobro spoznala delovanje evropskih institucij. Te izkušnje ji pridejo prav zdaj, ko je »njena« stranka pomembna opozicijska partnerica, Kul pa fenomen, ki je obljubil veliko. Ali je dejansko strnil levosredinsko razdrobljenost, bo pokazal čas. Tega žal ni v izobilju. A kot poudarja sama – počakajmo. 

Ko pogledam Janeza Janšo, postane očitno, da je to človek, ki nima rad ne Slovenije ne enotnosti. Ne glede na to, kaj govori, njegova dejanja kažejo svojo sliko. Ko je prevzel položaj predsednika vlade, ni povzročil krize, dejstvo pa je, da je v njej videl veliko pril...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!