Sediva v kontejnerju, v katerem opravljate koronavirusne teste. Vaš oddelek pa ostaja brez okužb, kajne?

Ja, na to smo ponosni. Tudi med našimi zaposlenimi je malo okužb, torej se ravnajo po priporočilih, ne družijo se. Imamo ničelno toleranco do možnosti okužbe; tudi če se slabo počuti svojec katerega od zaposlenih, takoj ukrepamo. Ne opravljamo hitrih testov, temveč PCR-teste, ki so bolj natančni. Tako svojim pacientom zagotavljamo varnost. 

Vse bolj verjamem, da je prihodnost vseh nas, tudi glede koronavirusa, v absolutni odkritosti, poštenju in sodelovanju. Povedati si moramo, kar si mislimo. Partnerju, otroku, sodelavcu, bolniku. Ni treba, da smo vsi prijatelji, lahko pa smo vedno spoštljivi. 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE