Ko je pred leti izšla njena knjiga Rak na duši, je hrvaško kirurginjo dr. Nelo Sršen, ki se ukvarja predvsem s transplantacijo jeter in dela v bolnišnici v Padovi, izstrelilo v slovenski medijski prostor kot strokovnjakinjo, za katero je človeško telo več kot skupek njegovih delov. Njeni bolniki, med njimi je veliko težko bolnih tudi iz Slovenije, potovanja v Južno Ameriko, Indijo in Nepal so ji sporočali, da se zdravljenje vedno začne pri umu. Prepričana je, da je vsak človek sposoben svojo osebno tragedijo spremeniti v zmagoslavje. 

S 25 leti izkušenj kot kirurginja z gotovostjo trdim, da lahko imata dva enako patologijo, istega kirurga, isto kemoterapijo, a končni izid niti približno ne bo enak. Tisti, ki so pozitivni glede časa, ki ji...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE