Časi so, milo rečeno, nenavadni. Vajeni smo jih bili iz znanstvenofantastičnih filmov. Kako jih doživljata?

Viktorija: Ko smo se spomladi prvič srečali s tem, ni nihče vedel, kaj pravzaprav je, komu verjeti, komu ne. Poskušal si prebrati čim več stvari, prisluhniti ljudem, ki so ti blizu, ker jim bolj zaupaš, poskušali smo razvozlati veliko skrivnosti in tako ugotoviti, kako naj sploh ravnamo. Preizkusili smo dolgo obdobje karantene, ki pa zame, priznam, ni bila mučna. Zdaj se s tem srečujemo še enkrat. In mojih težav je več. 

Bojan: Midva sva se poročila po osmih letih. Nekaj časa moraš počakati na to, da se življenje nekajkrat ponovi. Da vidiš, ali si sposoben preživeti te cikle, ali se sploh da. ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE