Samo lani sta izšli dve njegovi knjigi. Najprej Glasovi in podobe, kjer »ljudje posedajo po užitkih kot ose na marmeladi«, nato Rimbaud, za vedno. Zaveda se večne globine besed norveškega pisatelja Knuta Hamsuna, da je »naša lastna notranjost vir skrbi in veselja«. V njej se vse začne in konča. Tudi ljubezen, ki se rodi kot misel, a podleže pozabi, če se ne razraste v dejanje. Živi v Ljubljani s posinovljencem Mohammadom in psičko Vitalie. 

K intervjuju smo vas povabili, ker nas zanima vaše mnenje o duhu sodobnega časa. A začniva s temo, ki je na prvi pogled bolj lahkotna. Spremljate resničnostni šov Sanjski moški? 

Ne. A kadar pišem, se kdaj po informacije zatečem tudi na splet, takrat pa me »napadejo&...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!