Na prvi delovni dan novega leta bo v slovenskem prevodu izšla že vaša peta knjiga Resnice in zmote o ljubezni. Teh je gotovo toliko, kot je na tem svetu ljudi. Nam lahko zaupate najbolj neverjetna prepričanja, ki jim ljudje še danes nasedamo?

Toliko zablod obstaja, da bi lahko samo o njih napisal še eno knjigo. A poglejmo najbolj osnovno, in sicer to, da mnogi ne znajo razlikovati med ljubeznijo in zaljubljenostjo ter vsako intenzivno čustvo in privlačnost že avtomatsko enačijo z ljubeznijo. To je seveda zgrešeno. Ljubezen in zaljubljenost se med seboj drastično razlikujeta. Ko smo zaljubljeni, se v nas sproži nadvse preprost psihološki mehanizem idealizacije. Objekt svojega poželenja vidimo kot popoln in smo slepi za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti. 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!