»Resnični zdravilci bolezni so naravne sile v nas samih,« se glasi Hipokratov citat, ki ga ima izobešenega v svoji ordinaciji za otroke in športnike v Zbiljah pri Medvodah. Bioterapija je primerna za vse zdravstvene težave in bolezni ter učinkovita pri večini kroničnih bolezni, saj podpre energijsko in fizično telo, da pravilno deluje ali lažje in učinkoviteje izvaja samozdravljenje, rehabilitacijo ali regeneracijo. 

Ne morejo vsi otroci dobivati samih petic, domet nekaterih je denimo trojka. Starši danes to izredno težko sprejmejo in iz tega vidika se otroci izčrpavajo, telo pa začne manifestacijo na področju, kjer so genetsko šibki. Pri otrocih je čedalje manj značilnih otroških bolezni, vse več jih oboleva za levkemijo, tumorji. Veliko je alergij in kožnih ob...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!