Bi lahko sami zase rekli, po čem se razlikujete od kolegov, razen tega, da znate kompleksne tematike opisati laiku razumljivo?

(Govori umirjeno in prijetno melodično.) Od drugih strokovnjakov na mojem področju me loči predanost mišljenju. Zmožnost misliti do najmanjših podrobnosti se mi zdi nekaj najbolj človeškega; nisi torej strokovnjak le na svojem ozkem področju, temveč znaš tudi strogo strokovne stvari umestiti v širši prostor in nasprotno. To je bistveno. Danes je ljudi, ki bi znali razmišljati tako, zelo malo. Tudi sam denimo v svojih blogih komentiram vsakdanje dogajanje, bodisi na strokovnem bodisi kulturnem področju. Kar počnem, je moja dolžnost. Treba je delovati kar najbolj družbenoodgovorno, če si kulturen človek. Sploh v današnjem času. Moja predavanja in ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!