Gostobesedna je in neposredna, ko razkriva resnico, vendar obenem blaga in polna modrosti v temeljnih življenjskih vprašanjih, ki jih tudi darežljivo deli. Je naša najvidnejša jasnovidka, ljudje prihajajo k njej po pomoč z najrazličnejšimi križi in težavami, ki jih ne znajo rešiti drugače. Sara Memić vsakomur pove, kar vidi, sliši in občuti. Presojo prepusti posamezniku, na njegove odločitve ne more vplivati.

Po zastoju potovanj zaradi korone si želim v tujino – uspešnejša bom kot tukaj. Rada bi, da bi me znanstveniki testirali v medicinske namene. Poglejte, odkrila sem epidemiološko bolezen, razkrila bi veliko več. Imela sem tudi videnje o vseh sestavinah, ki so potrebne kot dodatek v cepivu. 

Lju...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE