Ne morem mimo glavne teme: nas bo cepivo ali kaj drugega v letošnjem letu »rešilo«?

Rešitev vidim v modrosti (smeh), ne le v čudežnem zdravilu. Sicer pa cepivo dejansko že je, a vemo, da ne pride hitro do vseh. Ljudje ga niti ne bodo hoteli sprejeti, vsaj v večini ne, ker mu ne bodo zaupali, mnogi so izgubili zaupanje v institucijo zdravstva. Na preizkušnji je naša modrost, kaj narediti. Se cepiti ali ne? To ni pametna rešitev. Ljudje postajajo bolj modri, bolj previdni, hoteli bodo izvedeti več, se pozanimati o stranskih učinkih in podobno. Človek mora odgovornost za svoje zdravje nujno prevzeti v svoje roke, celostno, biti čim bolj v miru, harmoniji. Žal pa ta svet deluje tako, da se bo zgodila naravna selekcija, kot je poznana v živalskem svetu. 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE