Leto 2020 je postreglo z zdravstveno krizo, ki je poleg gospodarske še najbolj razgalila socialno. Koliko je bila katastrofa zares prelomna? 

Ozavestila je marsikaj sicer očem skritega tako na nas samih kot na svetu kot celoti in sistemih, v sklopu katerih za posameznika ni poskrbljeno. Če smo bili pozorni, smo lahko zaznali marsikaj, kar potrebuje izboljšavo. Marsikdo konec leta komentira, da ni bilo podobno samemu sebi. Vse to je vpliv števila 2020 – razkrivanje teme, druge in nasprotne strani. Da bi se kot človeštvo zdramili iz pohlepa, slepega kapitalizma in potrošništva, se je kriza morala pojaviti na pomembnem področju, ki ga ni mogoče kupiti. Zdravje je kot nalašč za ta namen. 

V ljubezni se...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!