Kaj kažejo številke? Konca še ni. Zares nismo še niti na pol poti preobrazbe, ki se bo končala s korenitimi spremembami, posvari Lili Sorum.

Smo le na delčku poti preobrazbe, ki se bo končala s korenitimi spremembami nekako do leta 2023. Več kot očitno postaja, da stanje, kakršno je, ne deluje v človekovo korist. V ospredju ostajajo odnosi. Predvsem odnos, ki ga imamo do sebe. 

Nas preizkuša življenje ali nas preizkušajo drugi? Vzemiva primer, zaradi katerega se je ljudem zdelo vredno pričkati ves prejšnji mesec, in sicer problematiziranje nošenja mask: omejevanje svobode in tako imenovani pedagoški kriminal na eni strani ter začasno nujno zlo na d...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE