In prav te igre, igre ideologij, jo vlečejo od nekdaj. Konec septembra bo v angleškem jeziku izšla še knjiga A Passion for Ignorance (Strast do nevednosti), ki jo bomo novembra dobili tudi v slovenščini. V njej se sprašuje, kako je mogoče, da v svetu, v katerem se utapljamo v informacijah, vemo vse manj, gledamo proč in se prepuščamo žrelom individualizma, ko je v resnici solidarnost tista, ki jo krvavo potrebujemo. Prevarani z obljubami o lepšem svetu komaj držimo glavo nad vodo. 

Avtoritarnim voditeljem zelo koristi, če so ljudje pasivni, če imajo občutek, da je ves svet pokvarjen in nikomur ne gre verjeti. Takšna pasivnost ponuja njihovemu vladanju proste roke in omogoča učinkovito manipulacijo z ljudmi. To je mogoče zato, ker je današnja resn...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE