V dokumentarnem filmu o vas se mi je v spomin še prav posebej zarisal prizor, v katerem si z novinarko na Mesarskem mostu ogledujeta ključavnice zaljubljencev. Izjavite, da ljubezni ni mogoče zakleniti. Zakaj hoče vse, kar je dano pod ključ, slej ko prej na prosto?

Ljubezen si želimo s številnimi strategijami zadržati za vse čase. Upamo, da bo blaženi trenutek trajal. Za mnoge je poroka kot ključavnica, za druge formalna zaveza, papir, ki ti olajša z lastnino povezane zagate. Ko poskušamo najti načine, kako bi »zaklenili« ljubezen, odpremo tudi vrata k razpadu zveze. Zaljubljenost temelji na fantazmi, na tem, da si o drugem predstavljamo nekaj, kar sploh ni povezano z njim.

Kdor redno spoznava partnerje s pomočjo spleta, m...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE