Oven (20. 3.–20. 4.): Bodite previdni, da se ne osmolite 

Ljubezen, družabni stiki 

Zaradi Marsa v biku boste do 3. 3. v ljubezni zahtevni in se držali bolj doma. Za tem, ko bo Mars v dvojčkih do 23. 4., vas bo vleklo v družbo, da si boste zaželeli gledati, nekateri se tudi dotikati drugih postavnih zapeljivcev, nato pa se znova bolj ali manj potešeni vrnili do začetka junija v svoje domače okolje. Napetosti boste skušali razbremeniti v skrbi za druge, toda znova ugotovili, da je bolje, če poskrbite zase in se uveljavite v družbi, kar vam bo uspevalo do sredine poletja. Samski boste tedaj str...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE