Prevlada virusa, omejitev, narave in materije nad razumom

Se bomo od planeta časa, učenja, zorenja, modrosti, nastajanja, omejevanja, staranja, bolezni in smrti Saturna, ki nas bo pahnil v še globljo krizo, pomanjkanje in revščino, le kaj naučili? V materialno-finančnem ter informacijsko-komunikacijskem smislu zagotovo! Bodo pa tudi izjeme, ki se bodo dobro izvile iz izrednih razmer in skokovito napredovale. Covid-19 nam bo pomagal narediti preobrat v razmišljanju in delovanju. 

Vplive štirih mrkov bomo čutili že od mlaja 12. 4. in od zadnjega krajca 29. 9., posledice teh intenzivnih nebesnih pojavov pa še vsaj mesec in pol za njimi, to je skoraj do sredine poletja in v januar 2022.

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE