Kot kirurg na Onkološkem inštitutu Ljubljana je trčil že ob gradbene in zdravstvene lobije, in ker se v zdravstvu vrti veliko denarja, so mu grozili s prometno nesrečo. »Včasih me je zaneslo. Ampak zdaj sem previdnejši,« pravi.  

Kako to, da ste se odločili za študij medicine?

Pravzaprav še sam ne vem. Takrat je bilo usmerjeno izobraževanje in šel sem v naravoslovno in matematično srednjo šolo v Novi Gorici. Nisem družboslovec, sem bolj tehničen tip. Od začetka je kazalo, da bo to kar zahtevna šola, na njej je učil tudi prof. Perne, strah in trepet pri dveh predmetih, matematiki in fiziki. Po pol leta sem se hotel prepisati na srednjo strojno, ki je bila čez večje dvorišče. In ker sem len za papirje, se mi ni da...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE