Ko se s fotografom sprehajamo po središču mesta in iščemo pravi kotiček za fotografiranje, se ji mimoidoči nasmihajo in jo ogovorijo, kot da jo poznajo. Kako je ne bi, Mojca Mavec je že od rane mladosti del televizijskega sveta. A tudi ona se nasmiha njim, z vsakim izmenja prijazno besedo ali dve. To so jo naučila potovanja po svetu, ki jih je v zadnjem letu zamenjala za poti po Sloveniji. Naj raziščemo svojo deželo, na srce polaga tudi nam. Odpravimo se na pot s čim manj prtljage, tako bomo najlažje na novo začeli. 

Počasi prihajam v leta, ko je tudi vse manj vprašanj, zakaj nimam otrok in zakaj se nisem poročila. Vesela sem, da nisem več dežurni naslovnik za ta vprašanja. Vse več je možnosti, da živimo drugače, ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE