Sartre je dejal, da je svoboden samo človek, ki je zaceljen. Vsak med nami ima rane. A nekateri jih zacelijo, prej ali slej, drugi puščajo odprte – le oni sami vedo, ali to počno, da lahko še praskajo po njih ali ker krvavenja ne zmorejo ustaviti. Kaj menite vi? 

Vsi imamo nekaj ran, ki so zaceljene, nekaj ran, ki so v procesu celjenja, nad njimi je tanka plast posušene krvi, ki se lahko znova odpre in zakrvavi, in odprte rane, iz katerih kaplja. Pri teh se je treba podati na pot ozaveščanja, dela s sabo in potem odpuščanja. Ne zgodi se vse samo pri psihiatru (čeprav naj končno že ne bo več stigma, tudi če se), lahko greš na čuječnost, avtogeni trening, meditacijo, karmično čiščenje, do jasnovidke po razlago usode. V tej verigi nimam predsodkov, od prvega do zadnjeg...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE