V studiu in na terenu je gostila že nešteto strokovnjakov za zdrav življenjski slog, duhovnost in skrivnosti življenja, a svetovna popotnica in avtorica knjig redno odhaja po odgovore na svoja intimna vprašanja v daljne, manj obljudene dežele, daleč od televizijskega blišča.  

Veste, da sem zadnjič o sebi prebrala, da sem satanistka, ker sem po porodu zaužila placento? Vsega, kar so te naučili o tem, se moraš odučiti in pogledati na novo. Moj porod je bil čudovita izkušnja. Dolgo sem se pripravljala nanjo, a najbolj me je opolnomočila odločitev, da bom otroka sploh imela. 

Ko sem brala, kaj vse ste že doživeli, s kakšnimi ljudmi po svetu se srečevali, sem pomislila, kako lahko zavede, če vas človek sodi samo po televizi...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE