Poročena sta dobro leto in živita na Novi Zelandiji. Stran od vsega. Stran od preteklosti. A to ni beg, temveč odločitev za svobodo. »Našla sva prostor, kjer lahko dihava,« pravi Savina Atai. In doda: »Oba tudi občudujeva, da ima država izjemno močne meje, koga in kaj spusti vase. Na zunaj je močna in neprebojna, znotraj nežna in mehka. To se mi zdi pravšnji recept za življenje, da moramo varovati svoje meje, koga in kaj spustimo k sebi, obenem pa smo znotraj odprti in ljubeči.« 

Morala sem izbrati med svojim delom in njim – to je bil njegov pogoj. Vedela sem, da bom ravno z delom, pisanjem, deljenjem in raziskovanjem – postala živa. Izbrala sem, da bom sama in živa namesto mrtva v dvoje. 

»Pred Giorgosom ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE