Poslanstvo, ki ga živi, je poslanstvo srca na dlani, ki pa ga le redki uzirajo s spoštovanjem. Za številne je odkritost človeka le priložnost za pogrom, sadistično igro. A zdaj bo počasi dovolj. Nazaj ne smemo več. Duh je ušel iz stekleničke. Upamo le, da bomo zdržali njegovo prisotnost in spremenili perfidna razmerja moči, ki za sabo puščajo žive mrtvece.

Takoj zatem, ko sem naredila ta zadnji, res težki izpit, zaradi katerega smo bili vsi pod groznim pritiskom, mi je porinil roko k mednožju in z drugo skozi majico odpel modrček. Šlo mi je na bruhanje. Obenem se je v meni mešalo vse; občudovanje, strahospoštovanje, groza, vse. Sčasoma sem se navadila, da je to »normalno«. 

Najbrž ne obstaja ženska, ki ne ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE