Michelinov vplivni gastronomski vodnik je Ani Roš in Hiši Franko lani pripel kar dve zvezdici. Staro selo pri Kobaridu je namreč v svet poslala njena kulinarična inovativnost, a žal restavraciji neizprosnost epidemije ni prizanesla. 

Moja otroka sta pogosto osupla nad tem, kar prebereta o meni. Najstnika sta, ki na svet gledata s svojimi očmi in se ne prepuščata gnevu in sovraštvu. Kar se dogaja, se jima zdi noro. Če bi bila bolj občutljiva, bi trpela še veliko bolj. Tudi jaz sem užaloščena. Ni lepo o sebi brati nizkotnosti, ki ne sodijo nikamor. Ne, niti za šank.  

Nedavno ste izjavili, da se vam je trgalo srce, ker ste se morali posloviti od nekaterih svojih ljubih so...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE