November, 25., je mednarodni dan boja proti nasilju nad ženskami. V društvu SOS telefon so pripravili tri pričevanja žensk, ki nedvoumno zarežejo dokončno. Danes objavljamo prvo osebno zgodbo – posilstvo. V prihodnjih dveh tednih boste prebrali drugo – femicid in potem tretjo – partnersko nasilje, življenje s psihopatom in alkoholikom. Ki še vedno traja. 

Moramo razumeti, kako tragično se odvija življenje med štirimi stenami. In resnično ne molčati. Ženske, ne dajmo se. Stopimo iz tišine. Za pravičnejši jutri. 

Vemo, da se je nasilje v obdobju epidemije nesluteno razraslo. Samo po...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!