Dobimo se na krožišču v Komendi. Tistem krožišču, ki je že en mesec obarvano rumeno zaradi zmage Tadeja Pogačarja na najprestižnejši kolesarski preizkušnji. Rumena barva na cesti je že malce zbledela, ponos v očeh Mirka Pogačarja pa niti najmanj. A ni ponosen le na Tadeja, temveč tudi na njegovega brata in sestri ter dolgoleten zakon. »Niso pomembni rezultati, pomembno je, kakšen je otrok. Da je pošten, spoštljiv. Vzgojeni so, kot je treba. Ne bojim se zanje in za njihovo prihodnost,« pove. 

Ko gledam nazaj, se mi zdi, da je bila Tadeju storjena krivica. Če bi zmagal in ne bi bilo nikjer za njim nobenega Slovenca, bi bilo to 1A za vso Slovenijo, tako pa je 1B za...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE