Nekateri ne vedo niti, ali so del koalicije ali opozicije. Gospod Jurša je bil v imenu DeSusa za govornico najprej zelo kritičen do predloga za novega ministra za pravosodje, potem pa poslanci DeSusa, razen gospoda Polnarja, sprenevedavo niso glasovali. In še in še snovi za (črne) komedije bi se našlo zadnje čase v državnem zboru. No, kljub vsemu, uradno mnenje opozicije je: pojdimo na volitve, čim prej, naj ljudje povedo svoje. Prav. In potem? In P-O-T-E-M? 

To je ta žaba, ki se jo kuha počasi, da sploh ne ve, da se kuha. In to ne le zadnje leto. Strankokracija se je v fotelju tega sistema udobno namestila. Če kaj močno drži, je, da potrebujemo reformo političnega in volilnega sistema. 

Vse stranke pravijo, da so nanje pripravljene, že jutr...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.