Zasedal je številne visoke položaje ter bil med letoma 1992 in 1996 tudi minister za zdravje. Danes z živahnostjo, duhovitostjo in preudarnostjo pripoveduje o tem, kar je bilo, in deli upe o prihodnosti. 

Mlada in nezrela, politično neumirjena demokracija smo. In nezrela je tudi naša strankarsko razdrobljena politika. 

Lani v takem času ste v enem od intervjujev dejali, da se bojite, da ta epidemija ne bo dovolj za streznitev. Pokazalo se je, da ste imeli prav. Kako se počutite ob tem?

Ne spominjam se natančno, v kakšni zvezi sem to rekel. Vsaka epidemija pa je v taki obliki in razširjenosti kot ta, v kateri smo, čas stisk in preizkušenj. Kot je rekel Župančič, v stiskah življenja se...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE