Nekdo z višinsko boleznijo in šibkim egom, ki potrebuje nepretrgano zalivanje s pohvalami in čim daljše in glasne aplavze kar vsepovprek, je nikakor ne bo znal sprejeti. Še več, človeku, ki si bo upal konstruktivno kritiko podati, se bo maščeval in ga napadel, ali pa bo začel kazati s prstom na druge: »Saj oni tudi; če oni lahko, smem tudi jaz.« Pri sebi ne bo znal, niti želel začeti. 

Ja, ukinila sem svoj twitter račun. Ne, nisem nobena uboga reva, ravno nasprotno, imam zelo debelo kožo, veliko potrpljenja in znanja, a ni mi treba prenašati vseh teh frustracij drugih ljudi in orkestriranih napadov, res ne. Želim si mirno življenje. Moje vrednote so dozorele. V zadnjih desetih letih sem se spremenila in moje prioritete so zdaj drugje. 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.