#pozdravčekizkuhinje

To ni kolumna o tem, da veliko ljudi, ki naj bi predstavljali ljudstvo, z nonšalanco ne prevzame nobene odgovornosti in za nič nikomur nikoli ne odgovarja. In tudi ne o tem, da se ob vseh klicajih nekoč in danes zgodi še en votel NIČ. 

V Sloveniji pod pragom tveganja revščine živi tudi 41.000 otrok. Bolje bi bilo, da bi, preden (konkretno) postavljamo slovenske zastave v vsak šolski razred, nahranili vsa ta lačna usta in bi tudi zato nato zastavo svoje države brez posiljevanja vsi bolj spoštovali. 

#kregarije

To tudi ni kolumna o bolnih in mrtvih zaradi kovida, niti o bolnih in mrtvih zaradi cepiva, niti o žolčn...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.