Ne glede na to, ali z njo sediš ob Ljubljanici ali se družiš med snemanjem za ta intervju, ko z brezskrbno profesionalnostjo pozira fotografu, vsaka debata z njo dobi širino, ki je politično in družbeno kritična. Že od nekdaj se je dotaknejo nepravičnost in stiske v družbi. In čeprav se je z leti naučila ločevati zrna od plev ter sebe in svoje drage postavljati na prvo mesto, tudi tako, da je zaprla račun na twitterju, ne izgubi nobenega trenutka, da ne bi opozorila na krivice in izzvala spremembe. 

Nekateri so mi rekli, da sem s tem, ko sem zapustila twitter, vrgla puško v koruzo, a nikakor nisem. Še vedno pišem kolumne in se oglašam na facebooku. Pa novo knjigo pišem. Neargumentiranih komentarjev in gnojnice imam dovolj. 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE