V slovenski kolektivni spomin se je zasidrala njena Presečnikova Meta iz Cvetja v jeseni. Z izjemnimi vlogami na matičnih in drugih gledaliških odrih ter s filmsko in televizijsko kariero je bila Milena Zupančič slovenska umetniška zvezda celotne nekdanje države. Znana in cenjena v kulturnem prostoru je še danes. Ker jo ljudje lepo sprejemajo, pa tudi zaradi svoje neizčrpne energije, radovednosti in želje biti zraven, prepričana, da kulturo potrebujemo, še vedno intenzivno ustvarja.

Še zdaj nisem povsem dojela, da je res. Čisto odkrito povem. Zakaj? Midva z Dušanom vendarle nisva živela čisto običajno – nisva vsako jutro za mizo sedela in skupaj pila kavo. Predvsem sva si dopuščala svobod...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE