Sama je že leta na poti, ki glasno govori, da je dovolj. Vsega, kar bi moralo biti, dovolj »igre« s pravili, ki so ji vse bolj tuja. In zato jih v svojem življenju noče več priznavati. Pove, kar čuti, pretehta poprej, ali sploh želi deliti. A ko deli, si lahko na drugi strani samo hvaležen, ker si v tistem trenutku del piša njenih priprtih vrat. 

Kar nekaj časa sem potrebovala, da sem utišala svoj logični, racionalni um in začela poslušati intuicijo. Začelo se je s silovitim zavedanjem, kako zares utesnjeno se počutim. V službi, v mestu, v svetu, sama v sebi. Nesvobodno. Kot bi živela v okviru, ki so mi ga že vnaprej določili. Nekaj ni bilo prav. 

Ko sva se 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE